• contact@tradutex.ro
 • Urgențe: 0723.063.253

Despre Noi

Despre Noi

SCURT ISTORIC

Tradutex® a apărut ca urmare a unui vis și a pasiunii pentru limbi străine. Biroul nostru de traduceri s-a înființat la inițiativa unei studente din dorința de a explora și a jongla cu adevăratul sens al cuvintelor, depășind astfel granițele de comunicare.

”O limbă străină e ca o pânză între tine și cel căruia îi vorbești, ca o mănușă care-ți desparte mâna de mâna celuilalt”. (Ileana Vulpescu)

MISIUNEA NOASTRĂ

Dorim să devenim un partener de încredere pe termen lung pentru toți clienții noștri, oferind o gamă variată de servicii lingvistice – traduceri, interpretariat, cursuri limbi străine, apostile, consultanță în domeniu, ș.a., la standarde ridicate și costuri adecvate. Soluțiile noastre sunt croite și adaptate cerințelor dumneavoastră astfel încât să asigure satisfacție și o bună dezvoltare a afacerii.

Obiectivul nostru este acela de a deveni cel mai competitiv și performant furnizor de servicii de traduceri și interpretariat în regiunea centru a țării. Dezvoltarea profesională prin dobândirea de noi competențe în domeniul lingvistic și nu numai, conduce spre consolidarea capacității angajatului de a face față unei societăți în continuă schimbare. Acest fapt ne determină să furnizăm cele mai complexe cereri pentru serviciile de traduceri, utilizând softuri și tehnologii de ultimă generație. Prin certificarea competențelor nu se asigură numai capacitatea de a aplica, combina și transfera cunoștințele și deprinderile dobândite, ci și o recunoaștere a valorii omului. Astfel că biroul nostru are o echipa formată în primul rând din traducători pasionați de munca lor. Experiența echipei noastre de traducători va asigura ca fiecare proiect să fie tratat cu seriozitate maximă, punând accentul pe calitate, acuratețe și promptitudine.

VALORILE NOASTRE

Valorile unei firme și modul prin care acestea sunt promovate reprezintă cheia unei afaceri de succes. Ele reprezintă principiile care stau la baza misiunii noastre.

În definirea valorilor companiei noastre ne-am concentrat pe:

 • Integritate, corectitudine și respect

Integritatea este ceea ce spunem, ceea ce facem și ceea ce spunem că facem. (Don Galer) 

Dacă tratezi un om așa cum este el, va rămâne așa cum e. Dar dacă îl tratezi așa cum ar trebui să fie și cum ar putea să fie, el va deveni ceea ce trebuie și ceea ce poate să fie. (Goethe)

Respectul este abilitatea de a vedea o persoană așa cum este, de a fi conștient de individualitatea sa unică. Respectul înseamnă grija ca cealaltă persoană să crească și să se dezvolte așa cum este. (Erich Fromm)

Trăiești ceea ce provoci. Primești ceea ce oferi. Atragi ceea ce emani. (Cătălin Manea)

 

 • Pasiune pentru servicii excelente

Finalizarea la standarde înalte de calitate a fiecărui proiect, sarcină și obiectiv individual sau de echipă. Îndeplinirea celor mai riguroase cerințe.

 • Orientare către client

Evaluarea fiecărei acțiuni, proiect, inițiative și obiectiv din perspectiva impactului asupra clienților noștri. Folosirea timpului pentru a mulțumi clienții.

 • Promptitudine și respectarea termenelor limită

În colaborare cu biroul de traduceri Tradutex, veți beneficia de o comunicare și deservire rapidă și permanentă.

 • Raportul corect între calitate și preț

Prețul fiecărui serviciu oferit de noi include nu doar calitatea serviciului, ci și celelalte valori ale noastre.

 • Aria extinsă de servicii și soluții personalizate

Schimbarea continuă a societății și a tehnologiei ne provoacă în permanență să ne dezvoltăm gama de servicii oferite și să găsim mereu noi soluții personalizate și adaptate fiecărui client în parte.

 

PROGRAM

  Luni – Vineri 9:00 – 17:00

  ÎN AFARA INTERVALULUI FUNCȚIONĂM ONLINE
  Sâmbătă – CU PROGRAMARE

  Duminică – ÎNCHIS

   

Atenție!

Program cu publicul luni-vineri 09:00 -14:00.  

În afara programului funcționăm online. Ne puteți contacta pe email sau WhatsApp.

Vă mulțumim!