• contact@tradutex.ro
  • Urgențe: 0723.063.253

Cookies / Confidențialitate

Cookies / Confidențialitate

CONFIDENȚIALITATE

Începând cu data de 25.05.2018, devine aplicabil Regulamentul 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, cunoscut și sub acronimul de GDPR (General Data Protection Regulation).

 

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal. Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de GDPR (RGPD). Datele cu caracter personal care au fost făcute anonime în așa fel încât persoana fizică nu este sau nu mai este identificabilă nu mai sunt considerate date cu caracter personal. Pentru ca datele să fie cu adevărat anonimizate, anonimizarea trebuie să fie ireversibilă.

RGPD protejează datele cu caracter personal indiferent de tehnologia utilizată pentru prelucrarea datelor respective – este „neutră din punct de vedere tehnologic” și se aplică atât prelucrării automate, cât și prelucrării manuale, cu condiția ca datele să fie organizate potrivit unor criterii predefinite. De asemenea, nu contează cum sunt stocate datele – într-un sistem de TIC, prin supraveghere video sau pe hârtie; în toate aceste cazuri, datele cu caracter personal sunt supuse cerințelor de protecție formulate în RGPD.

Ce fel de date cu caracter personal colectăm de la dvs.?

Informațiile și datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. atunci când vizitați website-urile noastre sau interacționați cu noi pot fi:

Detalii personale furnizate de dvs. – cum ar fi numele dvs, adresa poștală și alte date de contact, cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail, solicitările dvs, documente personale atașate de dvs, orice reclamații pe care le-ați face și orice alte date pe care le primim dacă comunicăm cu dvs prin e-mail, online sau prin social media și orice alte informații pe care le furnizați – de exemplu atunci când vă înregistrați pe website-urile noastre, vă abonați la paginile noastre de social media, participați la ofertele și promoțiile noastre, oferiți feedback în calitate de consumator, răspundeți la sondaje sau achiziționați serviciile noastre.

Informațiile privind plata – inclusiv datele necesare pentru a face achiziții, cum ar fi detaliile contului dvs. de plată, numerele cardurilor de credit și debit, adresa de livrare și de facturare;

Informațiile colectate automat – inclusiv informațiile despre calculatorul dvs., adresa IP și browser-ul pe care le putem colecta, de exemplu, atunci când folosim în website-urile noastre propriile noastre cookie-uri sau cookie-uri deținute de terțe părți, web beacon-uri și tehnologii similare care colectează informații privind utilizarea de către dvs. a website-urilor noastre sau despre interacțiunea dvs. cu noi prin e-mail. Consultați Politica privind cookie-urile pentru mai multe informații.

De ce colectăm datele dvs. cu caracter personal?

Noi colectăm și folosim datele dvs. cu caracter personal în scopurile de mai jos și în limitele legii. Vă rugăm să rețineți că, până în acest moment, noi deja deținem informații despre dvs. pe care le putem folosi în aceleași scopuri.

În interese comerciale legitime: putem folosi datele dvs. cu caracter personal (atât agregate, cât și individuale), cum ar fi datele dvs. de contact, și pentru a analiza și îmbunătăți calitatea produselor sau serviciilor noastre, precum și pentru a vă înțelege pe dvs. în rol de consumator.

Aceasta înseamnă și că analizăm informațiile pe care ni le oferiți împreună cu modul în care utilizați website-urile noastre sau serviciile noastre și folosim toate aceste informații pentru a le îmbunătăți și pentru a vă oferi o mai bună experiență în utilizare (de exemplu, analizăm paginile pe care le-ați vizitat și tipul serviciului de care aveți nevoie).

De asemenea, putem folosi datele dvs cu caracter personal în interese comerciale legitime, cum ar fi: pentru a genera statistici agregate despre utilizatorii serviciilor noastre; pentru a îmbunătăți securitatea și prevenirea fraudelor, în scopuri legate de integritatea sistemelor; pentru a vă trimite prin e-mail oferta comercială solicitată sau confirmarea comenzii; pentru a facilita operațiunile noastre comerciale, pentru a exercita politicile și procedurile companiei; pentru a ne permite să realizăm tranzacții de companie, cum ar fi orice fuziune, vânzare, reorganizare, transfer al activelor sau afacerilor Matrev International SRL, achiziția, falimentul sau alt eveniment similar și în alte scopuri comerciale legitime permise de legislația aplicabilă pentru care vom furniza informațiile relevante la momentul respectiv.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal doar atât timp cât este necesar pentru a satisface scopul pentru care au fost oferite de dvs. sau colectate de noi (de exemplu, pentru perioada de timp necesară pentru a răspunde la întrebări sau pentru a rezolva problemele).

De aceea, am putea păstra datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă rezonabilă după ultima dvs. interacțiune cu noi. Atunci când datele cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în acest sens, le vom distruge sau șterge într-o manieră sigură. În anumite cazuri, putem avea cerințe legale sau de reglementare care ne obligă să păstrăm anumite informații pentru o anumită perioadă de timp.

Consimțământul dvs.

Folosim datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs.

Ne bazăm pe consimțământul dvs. atunci când accesați website-ul nostru.

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt securizate împotriva amenințărilor și ne asigurăm că acestea sunt protejate de o infrastructura IT și măsuri de securitate corespunzătoare. Mai mult decât atât, am implementat măsuri interne, care ne permit să descoperim, să notificăm și să documentăm încălcările de securitate, în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim orice încălcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile și libertățile dvs., vom informa Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Veți fi informat cu privire la încălcarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile și libertățile dvs.

Contact

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați cu privire la datele dvs cu caracter personal și pentru că ați alocat o parte din timpul dvs citirii notificării noastre cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, și ele nu se regăsesc mai sus, ne puteți contacta la adresa de e-mail: gdpr@tradutex.ro.

 

Politica privind cookie-urile

Ce este un fişier cookie?

Website-urile noastre utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe website nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browser-ul dvs web pe hard disk-ul dispozitivului dvs final (de exemplu: computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server-ul unui browser (ex: Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox) și este complet „pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv. Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Ce cookie-uri utilizează acest website?

Cookie-urile utilizate de acest website sunt atât cookie-uri proprii, cât și cookie-uri de la terți, care ne permit să înțelegem nevoile și cerințele vizitatorilor, pentru a putea îmbunătăți experiența acestora în navigare, cu scopul de a asigura utilizarea în cele mai bune condiții a serviciilor oferite prin intermediul acestui website. Cookie-urile sunt utilizate cu scopul de analiză a traficului și performanțelor website-ului monitorizat și accesat de către vizitator.

Puteți observa că se vor genera diverse tipuri de cookie-uri atunci când vizitați website-ul. Utilizăm următoarele 3 tipuri:

  • Cookie-uri de sesiune, care sunt șterse imediat după vizita dvs.;
  • Cookie-uri persistente, care vor rămâne stocate în cazul multiplelor vizite pe website;
  • Cookie-uri plasate de terți, care sunt utilizate de partenerii noștri menționați pe website sau către care Website-ul trimite.

Cookie-uri de sesiune

Acestea vă permit să folosiți funcționalități esențiale ale website-ului precum stocarea informațiilor dintr-un formular completat de dvs. În plus, acestea sunt de ajutor prin limitarea necesității transferului de informații prin Internet. Nu sunt stocate în calculatorul dvs. și vor expira când închideți browser-ul.

Cookie-uri persistente

Acestea ne permit să recunoaștem vizitatorii anonimi. Prin alocarea unui identificator anonim și aleatoriu se pot stoca informații specifice ca: metoda prin care ați ajuns la website, paginile vizitate, opțiunile selectate și parcursul navigării pe website. Monitorizând aceste informații, putem să îmbunătățim website-ul, să reparăm erori și să oferim conținut mai bun.

Cookie-uri plasate de terți

Când vizitați website-ul, puteți observa anumite cookie-uri care nu sunt legate de Matrev International SRL. Dacă accesați o pagină web care are conținut încorporat din Facebook sau YouTube, de exemplu, veți primi cookie-uri de la aceste website-uri. Nu controlăm aceste cookie-uri, de aceea vă recomandăm să verificați website-urile terțelor părți pentru mai multe informații.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Daca un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa in consecință. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: de exemplu – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba website-ului sau publicitate relevantă.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Web-serverul va recunoaște browser-ul până când cookie-ul expiră sau este șters. Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet (de exemplu: setările limbii în care se dorește accesarea unui website; păstrarea unui utilizator autentificat în contul de webmail; păstrarea produselor în coșul de cumpărături).

Cum pot opri cookie-urile?

Pentru a utiliza site-ul nostru în mod complet, cookie-urile trebuie instalate. Dacă doriți să dezactivați oricare cookie, veți putea încă naviga pe acest website; cu toate acestea, anumite funcționalități pot fi dezactivate. Majoritatea browser-elor (de exemplu: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari și Google Chrome) au activate în mod automat cookie-urile. Puteți decide dacă și în ce condiții cookie-urile vor accesa calculatorul dvs prin modificarea opțiunilor browser-ului dvs. Aceste setări se găsesc de regulă în „Opțiuni” sau în meniul de „Preferințe” al browser-ului dvs. Vă rugăm să observați că, daca nu operați nicio modificare, acest lucru va însemna că acceptați configurarea inițiala a browser-ului și activitatea cookie-urilor. Daca nu sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să vă modificați configurația browser-ului și să limitați sau să dezactivați cookie-urile.

Legislație

Utilizarea cookie-urilor și obligațiile furnizorilor sunt reglementate atât în legislația națională (Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare), cât și în cea europeană (Directiva 2002/58/CE asupra confidențialității și comunicațiilor electronice), astfel cum a fost modificată și completată prin Directiva 2009/136/CE). Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați următorul document și sursă de informare publică: Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 („GDPR”)

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=en

Contact

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați cu privire la politica privind cookie-urile și pentru că ați alocat o parte din timpul dvs citirii notificării noastre cu privire la utilizarea fișierelor de tip cookie pe website-urile noastre. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, și ele nu se regăsesc mai sus, ne puteți contacta la adresa de pe pagina Contact.

 

 

PROGRAM

    Luni – Vineri 9:00 – 17:30
    Sâmbătă/Duminică – ONLINE

CONTACTAȚI-NE

    Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin